Monday mood

Helsinki-1-5-5

“Don’t call it a dream, call it a plan.”

Mukavaa maanantaita kaikille! Tähän väliin uudempaa viikonloppunassua Helsingistä. Taisin fiilistellä viimestä vuotta ja ihan älytöntä tuuria, jota on tullut vastaan monen mutkan takaa. Mulla on myös valmisteilla uusi postaus Cat Ban saarelta Vietnamista, joten pysykää kuulolla!

//

Wishing you lovely Monday! Just a short post with a fresh picture from Helsinki. I smiled for all the luck that has followed us for the past year.  I also wanted to inform you that I’m preparing a new post on Cat Ba island, Vietnam so stay tuned!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s